Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Věta

Věta

janca87 Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Krutá srážka na kolena...

Když po tváři stéká ti kapka po kapce
Když tvůj příběh nekončí tak jako v pohádce
Když nečinně hledíš do zdi či stropu
Když je kolem ticho, jakoby svět cítil katastrofu
Když ležíš a okolní svět nevnímáš
Když se úmyslně zábavě vyhýbáš
Když srdce tě bolí tak strašně moc
Když chceš, aby tvé tělo pohltila černočerná noc
Myslíš, že nastal konec světa
a za to všechno může jen jediná věta...

... Už mám jinou...
Publikoval(a): janca87, 20.1.2012
Přečteno (198x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: SrdceNaDlani, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti