Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nemůžu Spát

Nemůžu Spát

Daark1 Básně » o Lásce

Anotace: Touha po ní. Jenom chytit, kousnout si, vychutnat, polknout a pak hodně dlouho trávit... Co když je ale nedosažitelná?

Snad ďábel může za tu touhu.
Mám z ní strach - že mě brzo popálí!
Smýšený pocity mě žerou dál.
Špatnej směr to má, kdyby mě dostaly!

Cítím její vůni! Tak vzdálenou!!
Moc svůdná. Té nemůžu odolat.
Vzácné šperky - nad cenou.
To není možný, já nemůžu...

... Nemůžu spát, tak tajemná
je smyslná zář v očích odhodlaných.
Ctižádostivá. Vždycky ví, co chce -
jak na mě? Zná moje slabiny.

Z jejích pohledů snad začarovaných
dá znát svůj pláč, strach, bolest i smích.
Jimi spoutaný jsem zatracen!
V nich padám do čiré hlubiny...

Tvůj žár je pro mě něco jako pro ptáky let,
přemýšlím o tobě a nevnímám okolní svět.
Vrátit se zpět? Na to nemám dost sil.
Lepší by bylo usnout, abych už se neprobudil...

... neprobudil...

Máš chuť snít, ale strach,
co se stane, až otevřeš oči, až ti uteče sen.
A zmizí ideální svět nocí zahalen...

http://bandzone.cz/leark
Publikoval(a): Daark1, 20.1.2012
Přečteno (339x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, koala-pancake, NikitaNikaT., Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 14.5.2024 07:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti