********
********
Hebká dlaň na horkém těle,
pohled hloubky topí směle.
Hlavně pomalu a něžně.
V tůních zrcadlím tvář.
Chvěji se,.. zasténáš.
Pohledem strnulý,
chceš být se mnou až..
Nepouštěj mne Lásko,
zašeptáš.
Srdce se nám zastavila,
teď černé oči máš.
Ztrácím se v Tobě,
Vezmi si mě..
..ach..
Publikoval(a):
Jin&Jang, 20.1.2012