Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

IN VINO VERITAS

IN VINO VERITAS

Pravda....
záda...
záda svoje
pravda hrbí.
hrbí?
Tam kde hrbí,
je to blbý.
Mluví... Hrbí záda,
přesto mluví.
Mluví pravda nevinná
Oči klopí do vína.
Mluví? Mluví!
Mluví o své nevině,
klopíc oči k hladině,
utopí se ve víně.
Oči klopí... Záda hrbí...
Už pravda záda dohrbila.
Leží zbytá.
Tak ve víně se utopila,
pravda vínem zpitá.
Publikoval(a): R.Samildanach, 20.1.2012
Přečteno (64x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT., Engliš

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti