Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Černobílý svět

Černobílý svět

paulo Básně » o Životě

Anotace: Manželství po xxx letech.

Každé ráno už 100 let
pozdravíme se
a pak ....
uzavřený svět.

Ty máš svou práci,
neslyšíš mé přání,
od rána jsi unavená,
a večer chybí ti spaní.

I já jsem unavený,
z doprošování,
vracím se na začátek let,
navštěvuji své přání,
večer i před svítáním,
opouštím černobílý svět.
Publikoval(a): paulo, 19.1.2012
Přečteno (122x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti