měsíce
měsíce
Anotace: leden je krásný každý den.
leden je měsíc plný ledu.
únor zavolá skřivánka.
březen dá první lžičku medu.
v dubnu se čistí studánka.
květen se říká podle kvítí.
červen si sluncem na svět svítí.
červenec po jahodách voní.
srpen si bleskem zakřeše.
v září se sejdem pod jabloní.
v říjnu déšť pleská po střeše.
listopad vsléká stromům šaty.
v prosinci zrají hvězdy zlatý.
Publikoval(a):
0159, 19.1.2012