Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na smrtelné posteli

Na smrtelné posteli

Juřina Básně » o Životě

Anotace: Noslagická básnička o konci života..

Až jednou budu ležet,
Na smrtelné posteli,
Poprosím Boha,
Ať mi odpustí,
Vzpomenu si na Tebe,
Můj drahý příteli,
Přišel čas,
musím tě opustit.

Až naposled vydechnu,
Má lásko jediná,
Naposled vzpomenu,
Jenom na Tebe,
Děkuju za vše,
Má lásko nejdražší,
Pros za mě Boha,
At otevře mi nebe.

Děkuju Ti za vše,
Moje maminko,
Poslední slzy,
Věnuju Tobě,
Promin mi za vše,
Moc mě to mrzí,
Těd už mrzet mě
Bude jen v hrobě.

Až jednou budu ležet,
Na smrtelné posteli,
Vzpomenu si na Vás,
Jenž rozdával sem rány,
Zda li Bůh nadělí,
Povstanu s anděli,
A budu vás čekat,
u nebeské brány.
Publikoval(a): Juřina, 19.1.2012
Přečteno (72x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti