Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

tobě ...

tobě ...

TOBĚ PEKLO ... TOBĚ RÁJ
/ ... hoď kamenem ... /

Nemůžeš si být tak jistý
Proč se tenhle člověk
O kterém moc nevíš
Teď zrovna ti špatný zdá

Šťastný je asi, kdo může říci
Že zůstal stejný, čistý
Tak jako byl tehdy
Když stál na počátku

Tomu závidět musí ten
Koho život jinudy vede
A nemusí si umazat všechny prsty ...
Nejde to začít znovu od začátku

Ale snad v každém z nás
Troška dobra stále zbyla
I když ho třeba nevidíš hned
Věřím, že všichni ho v sobě maj

Tak jej zkus najít v tom druhém
Ještě dříve, než nás ten Nejvyšší
Rozsoudí s konečnou platností

... Pro Tebe peklo a Tobě ráj ...

.
Publikoval(a): dlouhejkour, 19.1.2012
Přečteno (104x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Cecilka, anděl z majáku

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti