Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Setkání

Setkání

Zas ráno. Metro, schody, tlačenice.
Prázdné oči. Tváře bez úsměvů.
V tom setkaly se naše zřítelnice
čas přistihli jsme nahý, bez záchvěvů.

Na tvou tvář přilepené oči se poměly
na doteky hrát si, měl jsem v tu chvíli snahu.
Hned uhnula jsi cudně, jak to uměly,
kdysi dávno v dobách trvalejších vztahů.

Můj pohled pasiáns chvíli pak hrál
a marně plíce hledaly dech,
myšlenky zda něco jsem nezvoral
sčítaly s potem krůpěje na zádech.

Oči tvé se s mými střetly znova.
A pak?
Ze vzteku k sobě pěsti zatnu.
Než najdu k seznámení s tebou slova
Čas se hnul a tyś zmizela v nenávratnu.
Publikoval(a): R.Samildanach, 18.1.2012
Přečteno (151x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Dorrka, Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti