Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

První políbení

První políbení

Dorrka Básně » o Lásce

Anotace: Aneb jak to všechno začíná...

Bylo myslím pondělí

Ruce se mi zachvěly

Při sáhnutí na Tebe

Chěla jsem jít do nebe


Horká krev ti proudí tepnou

Cítím sílu neskutečnou

Tu, jenž dala žití

Smyslu mého bytí


Chabé síly v pobřišku

Zesílily v polibku

Vlhkém jako mladá panna

Krása dosud nepoznaná


Políbení na zátylek

Zažít více těchto chvilek

Jenž dávají mi naději

Že se zase zachvěji


Teď už zmiz!

A nebuď drzý,

v třinácti je na sex brzy! :-)
Publikoval(a): Dorrka, 17.1.2012
Přečteno (178x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: valsaroj

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 23:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti