Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přiznání

Přiznání

LilithNija Básně » Deprese

Anotace: Tato báseň vznikla v učebně před dvouhodinovkou dějin umění, na papíře jsem už delší dobu měla dva první verše, a tak jsem si řekla, že napíšu básničku. Měla jsem ji hotovou asi za 10 minut, moc se mi líbí a doufám, že se bude líbit i vám...

Srdce rozervané láskou.
Já zalepím si páskou.
Zánět vůbec neřeším.
Do náruče smrti běžím.

Jen jedno slovo.
Řeknu ti proto.
V ústech mám sucho.
Řekni mi proč.

Očím prostor černý.
Svět zahalený tmou.
Vesmír temný.
Světem zbloudilých.

Rukou svíci zhasím.
Jednu po druhé.
Ostrá slova tasím.
Jedné noci života.

Místo ve frontě si hledej.
Krásná to myšlenka.
Při cestě si nesedej.
Snadno se tu usíná.
Publikoval(a): LilithNija, 17.1.2012
Přečteno (279x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, danyyss

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti