Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co hlavu napadlo

Co hlavu napadlo

Abraham Básně » ostatní ...

Anotace: Taková malá hloupost, hlava se prostě někdy potřebuje vyčistit, a pak z ní padá, to co z ní padá...

Hej, ty tlustej magore!
Proč máš hlavu naruby?
Dej si jogurt Danone,
z TV zní hlas Záruby.

Já slyším i Bosáka,
zas má ty svý hlášky,
tys umučil vosáka?
Vem si radši prášky.

Až uvidíš radnici,
zazvoň rychle na zvonek,
ukaž jim pak zadnici,
vodou zalej záhonek.

Bagr přece neni traktor,
to ví každej malej kluk,
nejlepší značka je Zetor,
jezdí i uprostřed luk.
Publikoval(a): Abraham, 17.1.2012
Přečteno (195x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Le Vinnie

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti