Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co je to Láska ?

Co je to Láska ?

SrdceNaDlani Básně » o Lásce

Anotace: Napsáno Pro Vás...

Je to hlava plná vesmírného prachu
co bere jasný rozhled
je to podřízení se věčnému strachu
je to skok ze skály
kde místo pádu čekáš rozlet.

Láska?

Je s ní život krásnější
ale rozhodně né snažší
snad budu jednou přesnější
vím jen
že věřím v ní
a fandím i té vaší.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 17.1.2012
Přečteno (207x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, Raven-san

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 23:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti