Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vykouzlím..

Vykouzlím..

Chtěla bych Ti duhu
Vykouzlit na dlani
Ať zebra má sto pruhů
A my s ní na pláni
U písku v Serengeti
Spojujeme světy
Nedozírné ..

Vykouzlím osmý světa taj
Horolezců snový kraj
Neskutečnou stěnu
S nekonečným lanem
Vanu a po okraj pěnu
Kde bublinou se stanem
Mýdlovou ..

Vykouzlím příchody včasné
Kouzlo okamžiku
Připravený? Zas ne
Přesto vem za kliku
A místo zebry v poušti
Najdeš mě, jak v houští
Nahá pouštím film..

Miluji Tě..
Publikoval(a): Andy86, 17.1.2012
Přečteno (279x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Linzerka, Martin Havlíček, PieniEnkeli, Květka Š., Lugilla

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti