Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Koláž

Koláž

paulo Básně » Smutné

Anotace: Nostalgická koláž.

Dívám se dívám,
je to už řada let,
na hromádce malé,
ukrývá se dětský svět.

Fotky vkládám do koláže,
digitálně vyjasňuji jejich tváře,
taky kontrastu trochu málo,
aby se srdce pousmálo.

A ve finále trochu stínu,
oko zvlhne a já jihnu,
malý chlapec se rozplakal,
je to tak dávno, co se smál.
Publikoval(a): paulo, 17.1.2012
Přečteno (104x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti