Otvíráš 1
Otvíráš 1
Otvíráš mi srdce láskou
otvíráš mi bránu nadějí i snů.
Chtěla bych být pro tebe,co si budeš přát
tobě nechtěla bych nikdy lhát a začínám se o tebe bát.
Otvíráš mi srdce láskou
a do života vstupuješ.
Nemohu být tvou láskou
city jiným věnuješ.
Chtěla bych se s tebou toulat
a být tulákem, co chodí s tebou tmou.
Chtěla bych se s tebou toulat pod hvězdnou oblohou.
Abys mohla být na chvíli mou.
Nemohu být tvou láskou
a tak bych ráda zůstala přítelem.
Ty zůstaneš pro mě vzdálenou kráskou
až potkáme se snad obdaříš mě úsměvem.
Publikoval(a):
M3rry, 17.1.2012