Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NEJSEM PERFEKTNÍ

NEJSEM PERFEKTNÍ

dlouhejkour Básně » o Životě

Anotace: ..a možná trochu víc cíťa ... :-/

NEJSEM PERFEKTNÍ

Občas něco udělám špatně
Ty to tak vidíš
Prý, že udělala bys to líp

Dobrý ...
A ty řekneš
Hrůza ...

Teď ...
A ty řekneš
Pokaždý ...

Já si tehdy říkám
Vadí ti, že nejsem perfektní
To asi ani nejde vždycky ...

Vždyť sem tam něco nedotáhnout
Třeba i trochu pokazit
Je docela obyčejně lidský

Možná to tak nemyslíš
A ani za to nemůžeš
Jen občas mně tak zní to

Ty na to zapomeneš hned
Ale mě to v hlavě zůstává
Jen takovej zásek do mě

... a trochu bolí to ...

.
Publikoval(a): dlouhejkour, 17.1.2012
Přečteno (145x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cecilka, Martin Havlíček, střelkyně1

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti