Pocta
Pocta
premenstruační syndrome
co ty dokážeš s mozkem udělat
nic se naděje a hrome
myšlení chvíli zvládneš předělat
manipuluješ s největším stádem
co snad kdy kdo měl jako svoje
a tak proto tím pádem
uctu mou si zaslouží konání tvoje
Publikoval(a):
ostuda lidstva, 16.1.2012