Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Třicetileté manželství

Třicetileté manželství

risik Básně » Říkanky

Anotace: Že by denní realita?

Včera jsem byl obviněn z nevkusu,
budu si asi muset dávat pozor na pusu
a vyhnout se výkřikům zděšení,
až večer si budu lehat
vedle ní...
Publikoval(a): risik, 16.1.2012
Přečteno (352x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 05:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 19 stránek.
roboti