Nechci zapomenout
Nechci zapomenout
Když slunce
stín nepřekročí
a hvězdy na nebi
se nepohnou
vůči prosbám jsme
hluší
ani zbloudilí je
nenajdou
opravdu nechci
zapomenout
dokud srdce mé
mi tepe
s myslí prolomenou
a s očima
jež dávno jsou
slepé
...
Bez vysvětlení
slova na rtech mi
zaniknou
pro věci jež zmizeli
i pro ty
jež tu stále
jsou
...
Publikoval(a):
TedelyBear, 16.1.2012