Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za rolničku pro štěstí

Za rolničku pro štěstí

M3rry Básně » o Lásce

Anotace: vše se koupit nedá...

Za rolničku pro štěstí
dáváš mi stovku do kapsy
ať koupím si co chci, že ty to nevíš.

Dáváš mi stovku do kapsy
ať koupím si něco sama sobě.
To, co bych chtěla, to koupit se nedá
k tomu žádné peníze nestačí.

Za rolničku pro štěstí
dáváš mi stovku do kapsy.
Ať koupím si něco sama sobě
láska se koupit nedá.

A kdybych si měla
snad něco koupit
tak si koupím tebe
dobře vím, že to nejde.

Vezmu si stovku
a koupím něco pro obě...

Jsi moje platonická láska
a tak to zůstane.
Máš úsměv senzační...

Na proti sobě byly jsme posazené
a naše oči říkají, že dnes nechceme rozloučení.
Jedeme spolu ve výtahu
jdeme chodbou
a tvá ruka drží pevně mou.

Říká se, že čas vše zahojí
i něco změní.
Ty zůstaneš v mém srdci
napořád v utajení...
Publikoval(a): M3rry, 15.1.2012
Přečteno (133x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Dorrka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 23:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti