Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

nebaví

nebaví

cado Básně » o Životě

Anotace: napsáno 2.3.2010

nic mě nebaví
nic mě nenapadá
nemám na nic chuť
a nechci bejt hnusnej na lidi, natož na děti
tak radši někam zalezu
společně se svojí náladou
protože ta jediná
se mnou v týhle chvíli vydrží
snad za to může
ta blbá dlouhá zima
nebo ty mý blbý stavy
co nevim rady si s nima
nebo vlastně asi
si za to můžu prostě sám
hned když ráno vstanu
a z okna se podívám
vlastně mi vadí celé já
co pomalu se strácí
v monotónních šedých dnech
měsíce, roky, jako vlci
snad povídku bych udělal
ale témata jen hnusná
nemá cenu abych vzal
pero, pak psal slova vkusná
tak já radši nebudu o psaní ani přemýšlet
možná ani psát
v mým rohu zalezlej
duší chcípnu radši snad
snad ne napořád
Publikoval(a): cado, 15.1.2012
Přečteno (80x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: nikotin - pyridinový alkaloid, NikitaNikaT., Kett

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti