Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PŘÍZEŇ

PŘÍZEŇ

PŘÍZEŇ

Škemrat o přízeň druhého
Je ponižující a hlavně hloupé
Zvlášť když ten druhý nechce

Snažíš se a užíráš
Šaška ze sebe děláš
A neneseš to vůbec lehce ...

Zchromlýma rukama
Svou vlastní svobodu
Natíráš páchnoucím térem

Celý svázaný do kozelce
Zarputilého chtění
Vnímáš ty groteskní kotrmelce ...

Doufaje, že se něco změní ...

Třeba jinde na to máš
Uvědomění je těžké, velmi
Teď sám sebe okrádáš

... tohle ti k dobru není ...

... věř mi ...
.
Publikoval(a): dlouhejkour, 15.1.2012
Přečteno (117x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Cecilka, GAIA77, NikitaNikaT., Martin Havlíček, modrá, Kytka62, Lugilla

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 13:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti