Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro lásku

Pro lásku

valsaroj Básně » o Lásce

Anotace: Ne , nevěřím že osud můj je do smrti být sám.

Pro lásku.

S tebou plout dál životem,
tak o tom právě sním.
Jak každý krásný letní den,
slunce vodí stín.

Tím stínem Tvým já rád bych byl,
když budeš sluncem mým.
A srdce své Ti přislíbil,
jen vědět dej zda smím.

Snad jednou dáš mi znamení
a řekneš „jsem jen tvá“.
My byly dlouho ztracení,
již chci být Tvůj, buď má.

Ne, nevěřím že osud můj
je do smrti být sám.
Tak poslouchej a pamatuj,
svou lásku Tobě dám.
Publikoval(a): valsaroj, 15.1.2012
Přečteno (256x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lugilla, Kett

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 23:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti