Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Psáno v slzách^^

Psáno v slzách^^

Raven-san Básně » Smutné

Anotace: Miluji Tě Víš to vůbec ještě?

Vím, že jsi tam, kde chceš být
i když nejsi tady se mnou.
Mé srdce tě nenechalo jít
ty víš, že mi chybíš.

Teď už vím, že to bylo v tobě
ten problém nebyl v nás.
Že každej žijem v jiný době
nesešli jsme se jak přál si to čas.

Prý že svět je plný radostí,
bohužel, ne vždy to tak bývá.
Sice ses stal mou největší starostí,
ale co kromě tebe mi zbývá?

Už nechci být každý den někým jiným,
tak prosím, ještě jednou řekni, že i já ti chybím.
Publikoval(a): Raven-san, 15.1.2012
Přečteno (459x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, SrdceNaDlani, Jin&Jang, Nenalezeny žádné záznamy, Martin Havlíček, NikitaNikaT., koala-pancake, Kett

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti