Z nebes
Z nebes
Anotace: Pohled s nadhledem většinou ukáže tu správnou realitu.
Jsem rád, že mám,
Žil jsem rád.
Teď tleji a jsem šťasten,
Že žil jsem a odbyl si své.
Pozorovati teď zbytek dění,
Smutno mi je.
Bledě se vše ukáže,
Snad to správné se prokáže.
Publikoval(a):
Kofi 123, 15.1.2012