Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolest 3

Bolest 3

M3rry Básně » Smutné

Anotace: upřímně, leč smutně mé řádky chutnají

Bolest snad vypíšu
lásku však budu střádat
ve svém nitru pro tebe ukrývat.

Verše mé upřímné jsou
a stále mívají taje.
S nádechem smutku
láska ve mě zraje.

Pravda může pomoci i ublížit
ale o to se bude snáze žít.
Jen, jak jí říct- miluji tě.

Láska někdy bolí
jindy se z ní radost rodí.
Je těžké milovat
a nedat znát své city.


Je těžké zapřít lásku v sobě
kterou já cítím k tobě
nemohu ti ji dát znát.
Jak dlouho pro to má duše bude
zahalena smutkem
a srdce bolívat...
Publikoval(a): M3rry, 14.1.2012
Přečteno (245x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti