Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Špatný večer

Špatný večer

Psavec Básně » o Životě

Anotace: Co se dá dělat.

Políbil jsem krásnou dívku,
tuze se mi líbila.
Byla pěkně vyvinutá,
noc lásky mi slíbila.

Celý den se proto těším,
jak si budu užívat.
Večer ale kolaps přišel,
nechtěl on mi vůbec stát.

Tahle dívka krutá byla,
nechtěla mi pomoci.
Tak jsme spolu místo lásky,
hráli karty do noci.
Publikoval(a): Psavec, 14.1.2012
Přečteno (86x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, CULIKATÁ, modrá, koala-pancake, NikitaNikaT., Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti