**Poprvé...
**Poprvé...
Anotace: ..všechno je jednou "poprvé"..
~~*~~*~~
Tak jak se do dlaní
třeba holubí pírko posadí
tak nesměle on
svoji dívku pohladí
a dá ji polibek
lehký jak ten vánek
oči má zavřené.
Stydí se?
On by snad i utek.
I když ten první polibek
byl jen tak krátký
ona mu řekla,
ty ho chceš zpátky?
A vrátí mu ho ráda
nechce být dlužníkem.
Polibek si honem
zpátky vem.
Stydlivost zmizela
snad ani nebyla
s dalšími polibky
se nová láska rozvila.
Jako to poupátko něžné růže
on má ženu
a ona?
Milujícího muže.
*~~*~~*~~*~~*
Publikoval(a):
Květka Š., 14.1.2012