Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč píšu?

Proč píšu?

R.Samildanach Básně » o Životě

Anotace: ještěrka...?

PROČ PÍŠU?

Proč?
Protože pařez!:-(
Protože vítr
obrátil mojí knize stránky.
Protože do stromu života svého
já zas udělal zářez
a otevřel jsem víko
své myšlenkové schránky.

Proč?

Proč já napsal tyhle řádky?
Protože vzal jsem do ruky své tužku,
ohlédl se jednou zpátky
a prohlédl si vzpomínek
svých stružku.

Proč?

Proč já píšu vlastně?
Jak otázka to pošetilá.
Když poeta na
vysušenou buničinu
tahem pera píše básně
a pak je vkládá
ve svá díla,
netáže se po původu
svého činu.
Proč?
Protoč!
Publikoval(a): R.Samildanach, 14.1.2012
Přečteno (89x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT., Kett

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti