prosba anděla
prosba anděla
Anotace: k ženě pro kterou spadl z nebe
Prosím o tvou kůži...chci se jí dotýkat..do vlasů na chvíli...se ti zamotat...prosím o tvá ústa...má jsou pustá...a tvých není. Vezmi mne ke hvězdám...vždyť jsem z nich spadl...vezmi mne ke hvězdám ...ještě naposledy.
Publikoval(a):
maly vaclav, 13.1.2012