Stala ses mou platonickou láskou
Stala ses mou platonickou láskou
Anotace: i to se stává...
Stala ses mou platonickou láskou
ať oči se zavřou a lampy zhasnou.
Budu spát a nechám si o tobě zdát.
Jen hvězdy na nebi budou můj spánek hlídat
než budou moci s ránem odejít.
Stala ses mou platonickou láskou
ať oči se zavřou a lampy zhasnou.
Víčka mám přivřené se slzou v oku
je opět noc a hvězdy nade mnou.
Stala ses mou platonickou láskou
a den uběhl, jak večerní zprávy.
Oči se zavřely a lampy zhasly
jdu s lítostí spát, že ti nemohu
svou lásku najevo dát....
Tak zůstaň stát
vstup zakázán.
Teď si sním
to jediné smím.
Publikoval(a):
M3rry, 13.1.2012