Zkřivená duše
Zkřivená duše
Anotace: fikce a nebo pravda ?
nebaví mě lidi bavit
baví mě lidi srát
vždyt není se čemu divit
já neuměl nikdy tu hru hrát
nikdy nebudu slušnejch hoch
mám v sobě krutýho démona
asi proto sem beznaboh
a ví o tom dokonce i ona
to co mě baví ostatní znechutí
ale to není důvod proč se nebavit
ve společnosti sem často s nechutí
mám chut je často vyvraždit
Publikoval(a):
ostuda lidstva, 13.1.2012