Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stáří

Stáří

paulo Básně » o Životě

Anotace: Stáří tě překvapí.

Proč kořeny rostou do země,
a koruna větvemi vzhůru?
stojím tady při cestě,
stromy mají popraskanou kůru.

Stojím tady při cestě,
kdysi vedla k domovu,
každý večer o šesté,
vracel jsem se tudy domů.

Nohy vrostly do země,
neudělám už ani krok,
je to jen kousek k domovu,
stačil by jen ... malý skok.
Publikoval(a): paulo, 13.1.2012
Přečteno (87x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Averzus, NikitaNikaT., modrá, Kytka62, Cecilka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti