Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Viděls moře?

Viděls moře?

rezina Básně » o Lásce

Anotace: Ještě teď vzpomínka hřeje ...

Viděls moře?
Já ano!

Krásnější z večera jak ráno,
kdy vlny dmulo lidské hoře
probdělých nocí samoty

Pak přišels ty s červánky na obloze
Pojednou jsem netušila
zda svítá či večernice k spánku volá

Má duše bita vraníky zběsilými
Jim pod kopyta házím rýmy

Chvíli nasytí se,
na to v ještě větším běse
počnou hříšný tanec

Přestaňte!
Dost již!
Konec…

Konec?
Ach ne, to ne!
Nechť raděj mistral zavane
pofoukat rány nedané

Přijď jen větře, přijď a duj!
V těle žádost rozpaluj,
pak spolu vplujem nad oblaky

Já moc chci!
Snad ty taky…
Publikoval(a): rezina, 13.1.2012
Přečteno (98x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti