Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Černá Zář

Černá Zář

Daark1 Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Nejsem si jistý, jestli se to vůbec dá zařadit do téhle kategorie, ale bum... ...je to tady...

Stopy mi říkaj, kde jsem byl
a obzor čeká, až za ním dojdu.
Víc řek jsem ještě nezkusil,
než napil jsem se dosud.

Dál běžím sám
cestou mi známou
a je to ještě zatraceně kus.
Ostrý vítr řeže tvář
a na obloze malý vůz.
Co já vím, zda se vrátím,
když nohám zbývá málo sil?
Nechávám ti Černou Zář
ať víš, že jsem tu byl.

Nestačí mi, kde zrovna jsem.
Nemůžu za boha tě dostat.
Vím, kudy jít, ale kam mi schází,
to si nechám zdát...
... o tom si nechám zdát...

Rozpal žár, který máš - ty o něm víš!
Vítr si hraje s tvými vlasy - a už to mu závidím!!
Mysli si to, co chceš.
Tvůj žár je fakt síla, já se neudržím!!!


http://bandzone.cz/leark
Publikoval(a): Daark1, 13.1.2012
Přečteno (225x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Kytka62, Lugilla, Kett, SrdceNaDlani, rezina

Spodek

Stránka generována 14.5.2024 19:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti