Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohádková realita 2

Pohádková realita 2

Tvůj byt je hrad
co dobývá se ztěží
ale zkouším to
a rád
ať je krásně...
prší...
nebo sněží.


Miluji tvé komnaty
každá má své kouzlo...

Která nejvíc?

Ta ve které jsi zrovna Ty
jsi jak slunce
co paprskem svým do tmy vklouzlo.

Jsi Zlatovláskou
co krásou svět oslňuje
klekám před tebe
a se vší láskou
jsem ten
co pro Tebe vždycky tu je.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 12.1.2012
Přečteno (428x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Najave, LarryJ, Raven-san, Ružka, CULIKATÁ, Martin Havlíček, Kett, modrá, rezina, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti