Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Původní láska

Původní láska

Lady Autopsy Básně » o Lásce

Anotace: jaká je???

Stvořeni jsme láskou boží,
ta, která matku Zemi tvoří,
ta, co nenávist světa boří,
taková, že naše srdce hoří.

Bohužel, my ji pojali jinak...

Láskou nemůžeme vlastnit,
ani do výlohy si ji zasklít...
Kříčíme: "chceme milovat",
z květiny stala se hniloba...

Tušíme, že život je odrazem...

Co dáš ostatním, dáš sám sobě,
co dávám sobě, dávám i tobě
a takto je to i v současné době,
době, kterou vidíme ve své zlobě.

Miluj svobodně a budeš milován obdobně!
Publikoval(a): Lady Autopsy, 12.1.2012
Přečteno (158x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: rezina, Daark1, SrdceNaDlani

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti