Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Pěkně se mi spalo

**Pěkně se mi spalo

Květka Š. Básně » o Životě

Anotace: ..když je brzy tma,tak si asi lehnout do peřin..uáááá...

*~*~*
Jak to v zimě bývá
brzy se nám stmívá
i měsíc se zahleděl
kam?
Rád by mi to pověděl.
Černý mrak se ukázal
měsíce si nevšímal.
A ten hledí,
nevím kam…
Ptám se,
s kým si asi povídám?

S měsícem to nebylo
teď dočerna se
setmělo,
šeptám si jen do peřin
a ráno?
Ráno o tom nic
nevím…
O měsíci se mi zdálo
to se mi to pěkně
spalo.

~*~*~*~
Publikoval(a): Květka Š., 12.1.2012
Přečteno (91x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Jin&Jang, Kett, NikitaNikaT., modrá

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti