Devatenáct tisíc slov
Devatenáct tisíc slov
Anotace: Ze začátku reakce na jednu písničku...
On napsal pět tisíc slov,
nezapomněl na ní.
Já napsal devatenáct tisíc,
a pořád dívám se na ní.
Koketuji s láskou
posedlostí,
tak či tak,
miluju jí.
Kamarádi nejsou dost,
zpívám si tu pro radost.
Chybí její slova, krása,
její ruka, božská spása.
Stydím se psát,
slova říct,
potřebuju ji,
nemám však nic
Publikoval(a):
eurius, 11.1.2012