Pohádková realita
Pohádková realita
Tam
za devatero paneláky
princezna má žije
nejsem princ co krotí draky
ale
srdce pro NI silně bije.
A nesvedu ji vysvobodit
ze zakletí v čase
ten neumím taktéž zkrotit
kéž by on mě bál se,
dal bych věčnost krásným chvílím
a délku mžiku trápení
to pro Tvůj úsměv pro nějž šílím
ten srdce rve mi když není.
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 11.1.2012