Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lehká Holka

Lehká Holka

Daark1 Básně » o Sexu

Anotace: Soucit s mladou prostitutkou

Zůstaneš zakrytá,
nebo jen kousek odhalit?
Kde je tvá čistota?
Všechnu už nechala sis vzít.

Jednu tvář pro Boha,
tu druhou pro tvůj krutý svět.
Pár přátel falešných -
není co závidět.

Bílou zář
už dávno neprosíš.
Krásnou tvář
za chvíli vynosíš.

Prázdný splín -
nic jiného už nezbývá.
Měsíc zná
stmívání.

Jak stín tě provází
pocit, že můžeš zajít dál.
Jak utéct z nesnází?
Není, kdo by ti za to stál.

Jednu tvář pro Boha,
tu druhou pro tvůj krutý svět.
Pár přátel falešných -
není co závidět.

http://bandzone.cz/leark
Publikoval(a): Daark1, 11.1.2012
Přečteno (530x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Adyy, Jin&Jang, GAIA77, koala-pancake, NikitaNikaT., SrdceNaDlani, dlouhejkour

Spodek

Stránka generována 14.5.2024 03:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti