Tajemství
Tajemství
Anotace: Čistě mezi námi...
Dnes mně poprvé políbila,
prostě ke mně přišla a dala mi pusu
jiskřička v oku jí zasvítila -
mně krev v těle se zavířila
jak čaj v starém plecháči na primusu.
Neptejte se, proč radost mám,
proč myslím na ni roztouženě.
Vám k uším jen prosbu zašeptám:
Neříkejte to mojí ženě!
Publikoval(a):
tleskot, 11.1.2012