Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolest 2

Bolest 2

M3rry Básně » Smutné

Anotace: někdy to tak bývá, že bolest srdce skrývá...

Upřímně, leč smutně mé řádky chutnají
Naděje snad ještě doutná kdesi potají.

Smutno je nejen v modrém světě
já jsem ta, co miluje Tě.
Najde se někdo, kdo miluje mě?

Někdy je potřeba o něco přijít
aby mohlo nastat něco nového.
Mohu o Tobě jen snít
není lék do srdce bolavého.

Láska někdy bolí.
Nesprávně se zamilovat
to těžko rány zhojí.

Píši v hádance
jinak psát nelze.
Možná jednou ta bolest
z duše, ze srdce sejde…
Až přiznám se Ti.
Publikoval(a): M3rry, 10.1.2012
Přečteno (207x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, CULIKATÁ, Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti