Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Biograf lásky

Biograf lásky

paulo Básně » o Lásce

Anotace: Retrospektivní film o lásce.

Vzpomínky tikají, noc se snesla,
jsem tu sám a dvě opuštěná křesla.

Promítám film vzpomínek,
otáčím se v kruhu,
na zdech defilují obrazy,
všech milovaných dívek.

Pouštím si je pozpátku,
tak jak běžel čas,
vzpomínky jsou vybledlé,
vytratil se krásný hlas.

Pak přetrhl se film, někde u konce,
v duši smutek, v očích mlhu,
snažím se hrát lakomce.
Své srdce neošálím,
vnímá bolest, cítím tíhu,
.......
smutný konec bez zvonce.

Copyright © 2012 Paulo
Publikoval(a): paulo, 10.1.2012
Přečteno (139x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Jin&Jang, dlouhejkour, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti