Nejsladší
Nejsladší
Anotace: trochu opožděně edituji . příjemné čtení .
Nejsladší
Upozornění:
Nevhodné pro osoby
momentálně trpící
mononukléozou!
_____________________________________________________
*
Tak
lehký
však jemný,
bez
jazyku
byl
[polibek]
**
S
něhou
či
touhou,
žádný spěch
na
[pravý polibek]
***
Byl
nesmělý,
aneb
nejsladší
ze všech prvě
ten
[lásky pravý polibek]
HaNy
Production
2011
©
Publikoval(a):
UniQue_HaNy, 10.1.2012