Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tuláci

Tuláci

Rendys1970 Básně » o Lásce

Anotace: psaným slovem řeknu kolikrát více než mluveným...

Tuláci v nočních hodinách
S měsícem v zádech
A s hvězdami nad hlavou
Někdy sami, někdy v páru
Tichými kroky nebo smíchem
Doplňují tu nádheru

A když náhle padá hvězda
Každý se snaží něco si přát
A vynoří se jméno jediné
Toho či Té, kterou má rád

V dnešním světě
Co veselý moc není
Mají navrch nesplněná přání
Ne každý je nahlas vysloví
Ne každý si je chrání

Až jednou budu se zpovídat
Co neměl jsem či měl
Snad bude moje odpuštění
Že miloval jsem
Tu, kterou jsem chtěl
Publikoval(a): Rendys1970, 10.1.2012
Přečteno (137x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., dlouhejkour, Jin&Jang, Kett

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti