Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Upíří úchylka

Upíří úchylka

eurius Básně » ?nezařazené?

Anotace: Trochu upírská nebo zvrhlá básnička

Černé oči jdoucí tmou
rudé rty ji k sobě zvou
krvavé špičáky za nimi
pomalu hladí ji po šíji

Kapka krve krásně zpívá
rád se na to tiše dívám
když špičáky běloučké
hrají si s malým kolouškem

Pohlaď ji ručkou po tváří
obličej se jí hned rozzáří
Budou si hrát jako děti
než z nich budou staří kmeti

Pomalu hladí dívenku
,,Posečkej tu ještě chvilenku“
Dívenka nechce, už má strach
ale ukolébal jí ďáblův hlas
Publikoval(a): eurius, 9.1.2012
Přečteno (100x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Daark1, Lady Autopsy, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti