Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mezi řádky

Mezi řádky

M3rry Básně » o Lidech

Anotace: tato báseň vznikla díky jednomu komentáři :-)

Nikita čte ráda mezi řádky
jednou tam a možná taky zpátky.
Slova za slovem pěkně si jdou
Nikitu ke čtení znova zvou.

Obrací na ruby každé moje slovo
hledá hříbátko, co v nich se ztratilo.
Nikita chodí ráda mezi řádky
jak myšlenka za hříbátky :-)

Čte má slova znovu a znova
jsi hříbátko- Nikito, rozmilá?
Publikoval(a): M3rry, 9.1.2012
Přečteno (193x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti