Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anděl smrti

Anděl smrti

FoFo Básně » ?nezařazené?

Anotace: kdo nešťasten umírá, ten je pak šťastně mrtev . . .

anděl lásky vznáší se na nebesích
přemýšlí, zda vystřelit šíp Amorův
poletuje na svých perutích,
neviděn v oblacích

nakonec se anděl lásky rozhodl
šíp Amorův prudce vznesl se vzduchem
proťal srdce smrtelného ubožáka
jenž na svou lásku zemřel a stal se duchem

otázku anděl lásky si položil
zda obdarovat někoho láskou není zločin?
vlastně svým skutkem toto potvrdil
luk zahodil a se svou prací skončil

nyní zachraňuje lidstvo od utrpení a bolesti
když do nirvány je šťastné přivádí
každého zbaví všech jeho strastí
anděl smrti na nás všechny dohlíží . . .
Publikoval(a): FoFo, 9.1.2012
Přečteno (106x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lady Autopsy, Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti